7 Λάθη που κάνουμε όταν βρισκόμαστε σε διατροφή

Νιώθετε ότι με την διατροφή που ακολουθείται δεν βλέπετε τα επιθυμητά αποτελέσματα? Νιώθε τε ότι οι προσπάθειες σας για την απώλεια βάρους δεν αποδίδουν? Δεν είστε οι μόνοι. Κάθε φορά που κάποιος ξεκινά δίαιτα ή διατροφή , στην αρχή απογοητεύεται με τα αποτελέσματα.

Για να μπορέσεις να δεις το σώμα σου με την διατροφή ή δίαιτα που ακολουθείς να αλλάζει, θα πρέπει να αποφύγεις τα πιο συνήθης λάθη που κάνουμε καθημερινά.

Ψάξαμε και βρήκαμε τα 7 βασικά λάθη που όλοι λίγο πολύ κάνουμε στην καθημερινότητα εν αγνεία μας ή και κάποια από αυτά είναι πλέον σαν ρουτίνα για εμάς.

Δες πιο κάτω και προσπάθησε να αποφύγεις τα λάθη αυτά όσο μπορείς, για να ‘’ξυπνήσεις’’ τον οργανισμό σου και να μπορέσεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.


ΛΑΘΟΣ Νο. 1:


Μάθε τις θερμιδικές αξίες του οργανισμού σου:


Για να μπορέσεις να ακολουθήσεις σωστά την διατροφή σου, πρώτα πρέπει να μάθεις τις θερμίδες που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να λειτουργεί σωστά και να μην καταρρεύσει . Κάθε οργανισμός χρειάζεται περισσότερες ή λιγότερες θερμίδες το οποίο και φυσικά εξαρτάτε από πολλές παραμέτρους. Θα πρέπει να μετρήσεις και να ετοιμάσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες. Εάν καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από όσες καίτε τότε θα αυξήσετε το βάρος σας. Γι’ αυτό πολλές φορές δεν βλέπουμε αποτελέσματα